Predstavitev območja Wellness 3 plus na sejmu TIP

Razvojna agencija Kozjansko je pestro ponudbo občine in širšega območja predstavila v okviru projekta Wellness 3 plus.

Bogastvo ponudbe smo razdelili v tri tematske sklope: aktivne počitnice, doživetje narave in gastronomije, ter doživetje kulture kot tri dodane vrednosti tradicionalni ponudbi številnim zdraviliščem in wellness centrom na širšem območju Kozjanskega, Obsotelja, Dravinjskega in Krapinsko – zagorskega.

Sejem TIP je ena največjih turističnih prireditev pri nas. Na Gospodarskem razstavišču se je v štirih dneh, kolikor je trajala sejemska predstavitev, predstavilo preko 120 ponudnikov turističnih storitev iz trinajstih držav, sejem pa je obiskalo okoli 15.000 obiskovalcev in poslovnih gostov ter mnogo domačih in tujih novinarjev.

Na skupnem prostoru, v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča v Ljubljani se je tako predstavilo skoraj trideset različnih ponudnikov. V času sejma, so si lahko obiskovalci ogledali, spoznali, okusili in kupili dobrote, našli številne promocijske materiale in izletniške namige, ter konkretne informacije za potepanja, raziskovanja po občini Šentjur in ostalih občinah – partnericah projekta.

Osrednja nit je bila wellness ponudba,  ki pomeni način življenja in dobro počutje telesa in duha v kar najširšem smislu, ter tako vključuje naravo, šport, kulinariko in kulturo skozi številne atraktivne prireditve, dogodke, izlete.

Za animacijo obiskovalcev je bilo poskrbljeno z družabno igro »Od Pohorja do Bohorja«, kjer so se le ti preizkusili v poznavanju območja. Zanimanje je bilo izjemno ne le s strani stacionarnih gostov, temveč tudi s strani šol in ostalih izletniških ciljnih skupin.

Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij z razstavnega prostora.